U kunt nu onze cd/dvd met Daniël Wayenberg bestellen

Op 9 februari 2013 hebben we een cd/dvd opgenomen in samenwerking met meesterpianist Daniël Wayenberg. Het thema van de opname is het "geestelijk lied" waarbij zowel klassiekers als "Abba Vader" werden gespeeld als negro spirituals zoals "Go down Moses". Alles is volledig instrumentaal met improvisaties van Daniël Wayenberg. U kunt de cd en/of dvd bestellen door het invullen en opsturen van het bestelformulier (doc/pdf).

We hebben ook nog enkele cd's en dvd's van het herinngeringsconcert van 29 april 2010

Van het herinneringsconcert van 29 april is een video opname gemaakt. Hieronder ziet u als voorproef de uitvoering van het muziekstuk "Door het oog van de Naald". Registratie werd verzorgd door de Reformatorische Omroep. Het gehele concert is kunt u rustig thuis herbeleven door een cd en/of dvd te bestellen. Dit kan door het invullen en opsturen van het formulier (doc/pdf).

Onze eerste dvd is nog steeds te bestellen

Op 31 mei 2008 hebben we een dvd opgenomen in de Burgwalkerk te Kampen. Hieronder kunt u een voorbeeld te zien van een aantal stukken die hierop te horen zijn. De volledige tracklist vindt u op de cover. U kunt hem bestellen door een e-mail te sturen naar info@ncso.nl.

Nederlands Christelijk Symfonisch Orkest - info@NCSO.nl