Sponsor/donateurschap

Omdat wij als orkest een landelijk karakter hebben komen we niet in aanmerking voor gemeentelijk subsidie. We zijn dus afhankelijk van het deelnemersgeld van onze orkestdeelnemers en de opbrengsten uit onze optredens. De entreegelden voor deze concerten houden we bescheiden omdat we op deze manier voor veel gezinnen uit onze achterban de financiŽle drempel naar dit soort optredens laag willen houden. Om in de toekomst onze concerten zo toegankelijk mogelijk te houden, zijn financiële bijdragen in de vorm van sponsoring of donateursschap van harte welkom.

Sponsor worden

Wilt u ons orkest steunen, dan willen wij u graag uitnodigen voor een sponsorschap. De vorm van sponsoring is uiteraard bespreekbaar. U kunt hierbij denken aan een vermelding op deze website, op de aankondigingen van een concert of op de nieuwsbrief , of een tegenprestatie in de vorm van een concert op locatie. Voor de concertseries zijn ook programmasponsoren zeer welkom. Neemt u gerust contact met onze PR- en sponsoringcoördinator op als u vragen heeft.

Donateur worden

Verder kunt u donateur worden. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee van ons orkest via onze nieuwsbrief, ontvangt u per jaar twee vrijkaarten voor een zelfstandig georganiseerd concert en kunt u onze DVD tegen een gereduceerd tarief van Ä12,50 aanschaffen. Het donateursformulier kunt u downloaden in Word-formaat of in .pdf-formaat. U kunt het ingevulde formulier dan per post versturen (zie het correspondentie-adres onderaan de brief).

Nederlands Christelijk Symfonisch Orkest - info@NCSO.nl